Novice

Srečno 2022

PODPIRAMO

Z veseljem podpiramo mlade talente. Eden takih je Mitja Dolšina, mladi udeleženec tekmovanj v streljanju z zračnim orožjem, ki je še pred kratkim obiskoval Dedka Mraza za otroke naših zaposlenih na Acerju. Letos poleti smo mu pomagali pri nabavi potrebne opreme in že nas je razveselil z odličnim rezultatom na 30. državnem prvenstvu v streljanju z zračnim orožjem za mlajše kategorije.

Postal je državni prvak v streljanju z zračno pištolo v kategoriji kadetov. Ponosni smo na Mitja! ČESTITAMO in se veselimo novih uspehov!

Poletni izzivi

Ste v teh poletnih dneh že obiskali naše gore? Predlagamo kočo pri Triglavskih jezerih! Naša delovna ekipa skupaj z zunanjimi sodelavci sodeluje pri reševanju problematike čiščenje odpadnih vod in energetske oskrbe koče.

Želimo vam veliko varnih in prijetnih počitniških doživetij!

Iščemo sodelavca za projektiranje nizkih gradenj

Iščemo sodelavca za projektiranje nizkih gradenj. Naše podjetje s številnimi referencami in izkušnjami nudi stimulativno delovno okolje z odličnimi delovnimi pogoji. Kandidati so lahko inženirji različnih smeri in stopenj izobrazbe, lahko tudi študenti višjih letnikov. Vlogo lahko pošljete na naslov: info@acer.si, vsi kandidati bodo vabljeni na razgovor in predstavitev. Vabljeni k sodelovanju!

Srečno 2021

mag. Jelka Hudoklin, prejemnica platinastega svinčnika, najvišjega priznanja Zbornice za arhitekturo in prostor v letu 2020!

Platinasti svinčnik je »priznanje za obsežen opus avtorja in vrhunske dosežke na področju arhitekture, krajinske arhitekture ali prostorskega načrtovanja«. Komisija za podelitev platinastega svinčnika je našo sodelavko Jelko nagradilo kot krajinsko arhitektko in prostorsko načrtovalko z izredno bogatim in kakovostnim opusom. Njena dela so prepoznavna tako po izvrstnosti kot po strokovnosti, ki prispevajo h kakovostnemu […]

SREČNO 2020

ODPRTJE PRENOVLJENEGA GLAVNEGA TRGA V NOVEM MESTU

Ponosni smo na naš prispevek k prenovi novomeškega Glavnega trga! Vabljeni k ogledu NOVICE in utrinkov ob odprtju prenovljenega trga, tudi projektanti smo bili tam.

Srečno 2019

AKTUALNI PROJEKTI

V izvajanju so številni projekti, pri katerih sodelujejo tudi naši sodelavci. Dva izmed njih sta prenova Glavnega trga v Novem mestu in krajinske ureditve ob akumulacijskem bazenu HE Brežice.

Acer v letu 2017

Oglejte si nekaj naših utrinkov iz leta 2017

Priznanje podjetju ob 70-letnici Biotehniške fakultete

Biotehniška fakulteta iz Ljubljane je praznovala 70-let obstoja. Na prireditvi, ki je bila 16.10.2017 v Cankarjevem domu v Ljubljani, je našemu podjetju podelila priznanje za sodelovanje.