Novice

Poletni izzivi

Ste v teh poletnih dneh že obiskali naše gore? Predlagamo kočo pri Triglavskih jezerih! Naša delovna ekipa skupaj z zunanjimi sodelavci sodeluje pri reševanju problematike čiščenje odpadnih vod in energetske oskrbe koče.

Želimo vam veliko varnih in prijetnih počitniških doživetij!

Iščemo sodelavca za projektiranje nizkih gradenj

Iščemo sodelavca za projektiranje nizkih gradenj. Naše podjetje s številnimi referencami in izkušnjami nudi stimulativno delovno okolje z odličnimi delovnimi pogoji. Kandidati so lahko inženirji različnih smeri in stopenj izobrazbe, lahko tudi študenti višjih letnikov. Vlogo lahko pošljete na naslov: info@acer.si, vsi kandidati bodo vabljeni na razgovor in predstavitev. Vabljeni k sodelovanju!

Srečno 2021

mag. Jelka Hudoklin, prejemnica platinastega svinčnika, najvišjega priznanja Zbornice za arhitekturo in prostor v letu 2020!

Platinasti svinčnik je »priznanje za obsežen opus avtorja in vrhunske dosežke na področju arhitekture, krajinske arhitekture ali prostorskega načrtovanja«. Komisija za podelitev platinastega svinčnika je našo sodelavko Jelko nagradilo kot krajinsko arhitektko in prostorsko načrtovalko z izredno bogatim in kakovostnim opusom. Njena dela so prepoznavna tako po izvrstnosti kot po strokovnosti, ki prispevajo h kakovostnemu […]

SREČNO 2020

ODPRTJE PRENOVLJENEGA GLAVNEGA TRGA V NOVEM MESTU

Ponosni smo na naš prispevek k prenovi novomeškega Glavnega trga! Vabljeni k ogledu NOVICE in utrinkov ob odprtju prenovljenega trga, tudi projektanti smo bili tam.

Srečno 2019

AKTUALNI PROJEKTI

V izvajanju so številni projekti, pri katerih sodelujejo tudi naši sodelavci. Dva izmed njih sta prenova Glavnega trga v Novem mestu in krajinske ureditve ob akumulacijskem bazenu HE Brežice.

Acer v letu 2017

Oglejte si nekaj naših utrinkov iz leta 2017

Priznanje podjetju ob 70-letnici Biotehniške fakultete

Biotehniška fakulteta iz Ljubljane je praznovala 70-let obstoja. Na prireditvi, ki je bila 16.10.2017 v Cankarjevem domu v Ljubljani, je našemu podjetju podelila priznanje za sodelovanje.

Acer s certifikatom kolesarju prijazni

Župan Mestne občine Novo mesto Gregor Macedoni je včeraj certifikat Kolesarju prijazni, ki ga izdaja Mestna občina Novo mesto, podelil tudi našemu podjetju.

Kultura prostora in graditve zdaj!

Skupina Odgovorno do prostora! je pred dnevi predstavila publikacijo “Kultura prostora in graditve zdaj!“, v kateri širšo javnost in odločevalce opozarja na kritične razmere v slovenskem prostoru.