Novice

Projekt “Izdelajmo skupaj lokalni načrt hodljivosti!”

Skupaj z Občino Ribnica smo sodelovali pri projektu Izdelajmo skupaj lokalni načrt hodljivosti! programa Aktivno v šolo in zdravo mesto. Program je izbranim občinam in njihovim načrtovalcem omogočil, da skozi proces usposabljanja s pomočjo predavanj in konkretnih nalog v obdobju med septembrom in decembrom 2023 pridobijo potrebno znanje za organizacijo in vodenje vključujočega načrtovalskega procesa in spoznajo ter v praksi preverijo načrtovalske metode in orodja za izdelavo lokalnega načrta hodljivosti. Več…

Srečno 2024

Zlati svinčnik 2023 za področje prostorskega načrtovanja

Zbornica za arhitekturo in prostor je podelila nagrado Zlati svinčnik 2023 za področje prostorskega načrtovanja za Ureditev romskega naselja Brezje-Žabjak, ki jo je pripravila ekipa našega podjetja z Jelko Hudoklin na čelu. To je za nas in za naše delo veliko priznanje, ki smo ga zelo veseli!

Srečno 2023

Nominacija za gazelo

NOMINACIJA ZA GAZELO Časopis Dnevnik je v sodelovanju z Gospodarsko zbornico Dolenjske in Bele krajine ter GZS Posavsko gospodarsko zbornico razglasil gazelo dolenjsko-posavske regije 2022. Laskavo priznanje je pripadlo podjetju Status iz Metlike, nominirano pa je bilo tudi naše podjetje! Nominacija nam pomeni potrditev zaveze za kakovostne in napredne prostorske rešitve. vir: Nik Erik Neubauer, […]

Acer 30-letnica delovanja

Acer letos praznuje že 30-letnico svojega delovanja! Po prvih, bolj omahljivih korakih smo se pogumneje lotevali vse večjih projektov in danes stopamo smelo, pripravljeni na nove izzive, ki jih prinaša nov čas. Ponosni smo na številne dosežke, ki so plod znanja, prizadevanj in vztrajnosti naše ekipe. Hvala vsem številnim sodelavcem z vseh področij delovanja, ki […]

Srečno 2022

PODPIRAMO

Z veseljem podpiramo mlade talente. Eden takih je Mitja Dolšina, mladi udeleženec tekmovanj v streljanju z zračnim orožjem, ki je še pred kratkim obiskoval Dedka Mraza za otroke naših zaposlenih na Acerju. Letos poleti smo mu pomagali pri nabavi potrebne opreme in že nas je razveselil z odličnim rezultatom na 30. državnem prvenstvu v streljanju z zračnim orožjem za mlajše kategorije.

Postal je državni prvak v streljanju z zračno pištolo v kategoriji kadetov. Ponosni smo na Mitja! ČESTITAMO in se veselimo novih uspehov!

Poletni izzivi

Ste v teh poletnih dneh že obiskali naše gore? Predlagamo kočo pri Triglavskih jezerih! Naša delovna ekipa skupaj z zunanjimi sodelavci sodeluje pri reševanju problematike čiščenje odpadnih vod in energetske oskrbe koče.

Želimo vam veliko varnih in prijetnih počitniških doživetij!

Iščemo sodelavca za projektiranje nizkih gradenj

Iščemo sodelavca za projektiranje nizkih gradenj. Naše podjetje s številnimi referencami in izkušnjami nudi stimulativno delovno okolje z odličnimi delovnimi pogoji. Kandidati so lahko inženirji različnih smeri in stopenj izobrazbe, lahko tudi študenti višjih letnikov. Vlogo lahko pošljete na naslov: info@acer.si, vsi kandidati bodo vabljeni na razgovor in predstavitev. Vabljeni k sodelovanju!

Srečno 2021

mag. Jelka Hudoklin, prejemnica platinastega svinčnika, najvišjega priznanja Zbornice za arhitekturo in prostor v letu 2020!

Platinasti svinčnik je »priznanje za obsežen opus avtorja in vrhunske dosežke na področju arhitekture, krajinske arhitekture ali prostorskega načrtovanja«. Komisija za podelitev platinastega svinčnika je našo sodelavko Jelko nagradilo kot krajinsko arhitektko in prostorsko načrtovalko z izredno bogatim in kakovostnim opusom. Njena dela so prepoznavna tako po izvrstnosti kot po strokovnosti, ki prispevajo h kakovostnemu […]